Montarea aerului condiționat implică mai multe aspecte importante, motiv pentru care cei mai mulți apelează la persoane licențiate, foarte bine pregătite în toate aspectele legate de procesul de distribuție a aerului. Înainte de achiziționarea aparatului de aer condiționat, trebuie folosite metode avansate de calculare pentru a stabili cerințele exacte de capacitate ale fiecărei încăperi.

Aceste formule de calcul au în vedere mai multe caracteristici structurale, precum etanșeitatea construcției, orientarea clădirilor, ferestrele și izolația. Cei care utilizează metoda de calcul care ia în considerare doar câți metri pătrați are suprafața, pot alege un aparat de aer condiționat necorespunzător care va oferi rezultate slabe și va cauza curenți, umiditate și facturi mari la utilitate.

În cele mai multe cazuri, atunci când sistemul de aer condiționat nu este compatibil cu încăperea unde trebuie să funcționeze, va avea o scurtă durată de viață și, în mod sigur, va necesita mai multe servicii de reparație pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *